Achizitionarea unui autoturism, cadoul perfect de Craciun

Chiar daca traditia spune ca de Craciun trebuie sa acord cadouri celor dragi acest lucru nu inseamna ca nu imi pot face singur cadouri. Avand in vedere ca in momentul de fata detinerea unui autovehicul nu mai reprezinta un lux ci doar o simpla necesitate, achizitionarea unui autoturism reprezinta din punctul meu de vedere cadoul perfect pe care as fi putut sa mi-l fac de Craciun. Avand in vedere ca nu imi permit sa imi cumpar in fiecare zi cate un autovehicul achizitionarea acestuia s-a petrecut dupa o cercetare riguroasa a pietei dar si dupa ce am apelat la un credit cu buletinul. Pentru a veni in ajutor si altor persoane care se afla in situatia mea, iata care au fost cele mai importante criterii de care am tinut cont in momentul in care am decis achizitionarea autovehiculului.

  • Avand in vedere ca societatea in care traim se confrunta cu probleme de mediu din ce in ce mai mari, combustibilul cu care functioneaza autovehiculul a fost unul dintre cele mai importante criterii de care am tinut cont. Pentru a nu contribui si mai mult la poluarea mediului in care traiesc dar si din motive ce nu tin de mediu am ales ca autovehiculul pe care l-am achizitionat sa functioneze cu ajutorul benzinei.

  • Capacitatea cilindrica a reprezentat un alt criteriu peste care nu am putut trece cu vederea in momentul in care am facut achizitia. Deoarece costul combustibilului creste pe zi ce trece dar si pentru ca nu imi doresc foarte multa adrenalina de la propria masina am optat pentru un motor cu capacitate cilindrica mica, care sa nu consume mult si care sa ma poata duce in siguranta din punctul A pana in punctul B.

  • Daca tot am pomenit despre siguranta, aceasta a reprezentat un alt criteriu de care am tinut cont atunci cand am cercetat piata pentru a identifica autovehiculul care imi satisface cel mai mult nevoile. Avand in vedere ca traficul devine din ce in ce mai aglomerat pe zi ce trece dar si datorita neatentiei unora ori inconstientei altora accidentele rutiere au cunoscur o amploare destul de mare in ultima vreme, din pacate. Din acest motiv echiparea autovehiculului cu dispozitivele minime de siguranta reprezinta din punctul meu de vedere un criteriu de la care nu trebuie sa facem rabat in momentul in care achizitionam o masina, indiferent ca este vorba despre una noua ori la mana a doua.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *