Care e treaba cu advertorialele (II)

You may also like...

8 Responses

 1. Bucur spune:

  Adevarat. Daca multi dintre blogari ar gandi asa ar fi bine, nu zici ca scoti pe luna 1200 de lei dar macar daca faci 500 de ron e ceva. Asa se creste un blog prin munca.

  • Robert Calin spune:

   Poți scoate mult mai mult. Calculul era pentru cel mai mic preț de advertorial, clar nu vei avea doar advertoriale de 20 lei. Ideea e că trebuie să muncești ca să câștigi, ca în orice alte împrejurări.

 2. Adriana spune:

  Sunt blogeri care sustin ca advertiserul castiga o gramada de bani, ca 20 de lei pentru un advertorial este foarte putin. Sa o luam invers. Cate vanzari ii aduce un blogger advertiserului ? La o rata de conversie medie de 0,5% in ecommerce inseamna ca trebuie sa ii trimita 200 de vizitatori din blog pentru ca el advertiserul sa faca macar o vanzare ca sa isi scoata banii pe advertorial. Daca bloggerul are 30-40 de vizitatori pe zi, miram-as sa ii trimita vreodata vizitatorii astia advertiserului. Deci cred ca discutia asta ar trebui pornita plecand de la mai multi factori :
  – cat de nisat este blogul ?
  – cati vizitatori are blogul ?
  – ce autoritate are in fata lui Google( vechime, link-uri, etc) ?
  – are pagina de Fb? Twitter? G+? Cat de mult interactioneaza cititorii lui? Ii sharuiesc postarile? Comenteaza?
  – cat de des scrie advertoriale? Daca fiecare postare este advertorial atunci blogul ar trebui redenumit in director de articole, nu blog.

 3. Fănică spune:

  Sunt multe de discutat, dar cei care vor sa faca bani, fac chiar daca isi vand serviciile cu 20 de lei. Am un prieten care a inceput usor cu doua bloguri, a facut ceva banuti si a vazut ca ii merge si acum are o retea interesanta de bloguri. Scrie zilnic, blogurile lui sunt foarte active si castiga la fel de bine ca un loc de munca bine platit in Romania. Astept urmatorul articol in care o sa discuti despre cat castiga un advertiser, sunt chiar interesat sa-l citesc.

 1. 10 aprilie 2016

  […] Care e treaba cu advertorialele (II) […]

 2. 13 mai 2016

  […] Cam astea vor fi categoriile. Sa vedem ce o sa iasa. Bineinteles, pe langa aceste articole voi incerca sa scriu si cat mai des, un articol pe care il voi scrie cat mai curand, acesta fiind continuarea seriei „Care e treaba cu advertorialele„. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *