De astazi – 2 categorii noi pe blog

Incepand de astazi voi introduce doua noi categorii pe blog. Fac asta pentru a avea continut zilnic, deci voi avea o activitate mai mare pe blog. Sper ca, in timp, sa imi pot face un program bine definit pentru blog, vreau sa ajung la minim 2 articole pe zi, deci asta e un pas in fata.

Asa ca, prima categorie se va numi „Stirile Zilei„, deci va voi posta cele mai importante stiri ale zilei (dupa parerea mea) in fiecare seara, dar pe langa stirile ce vor fi preluate de pe site-urile digi24, evz si mediafax voi posta si o stire de la TNR si, desigur, daca vreti sa promovez anumite articole de pe bloguri, imi puteti lasa link-uri in sectiunea de comentarii, urmand ca a doua zi sa le promovez in articol.

A doua categorie va fi cea de review-uri. Vreau ca cel putin o data pe saptamana sa postez cate un review nou. Review-uri nu voi face doar pentru telefoane sau gadget-uri, imi voi spune parerile despre cat mai multe produse pe care le folosesc sau le-am folosit candva si va anunt inca de pe acum ca nu toate vor fi electronice sau electrocasnice. S-ar putea sa-mi spun parerea si despre vreun tip de cafea sau ciocolata. E posibil, dar nu bag mana in foc, sa fac review si la vreo pereche de chiloti. Nu zic nu. šŸ˜†

Cam astea vor fi categoriile. Sa vedem ce o sa iasa. Bineinteles, pe langa aceste articole voi incerca sa scriu si cat mai des, un articol pe care il voi scrie cat mai curand, acesta fiind continuarea seriei „Care e treaba cu advertorialele„.

You may also like...

2 Responses

  1. cactus spune:

    mai du-te in [cenzurat] cu blogul tau cu tot, inchide-l mai bine.stirile zilei gasesti si pe zoso, copiator [cenzurat] ce esti. ai niste articole de te doare capul de prin anii 90. decat sa faci [cenzurat] cititorilor mai bine du-te la munca [cenzurat]!

    • Robert Calin spune:

      Ba, pula mea, bine e ca ai intrat si la mine pe blog. E clar ca nu e pentru tine! Du-te si linge-l pe zoso-n cur poate iti arunca si tie un like la comentariile de la el de pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *