Evolio aduce 3 drone pentru orice buzunar

Incepand de astazi Evolio si-a adaugat in portofoliul de produse 3 modele de drone ce au preturi pentru orice buzunar. Da, sunt chiar trei modele de drone ce nu costa mai mult de 400 de lei (fara camera video). Super, nu? Mie chiar imi place ideea si m-am gandit sa le prezint un pic astazi. Mai multe detalii puteti vedea, desigur, pe site-ul Evolio. Deci, sa incepem!

 

 Prima drona poarta numele de iFly Micro si vine in 2 culori, verde sau portocaliu.

Este o drona foarte mica, mai mult o jucarioara, dimensiunile sale fiind de 4×4 cm. Cu drona asta iti poti testa abilitatile de pilot si iti poti impresiona prietenii.

Poate zbura pe o raza de 30-50 cm fata de telecomanda si are o autonomie de 5-7 minute, iar bateria se incarca in 30 de minute.

Pretul acesteia este de 180 lei!

 

 

 A doua drona se numeste iFly Mini si vine doar intr-o singura varianta de culoare, neagra.

Este o drona ceva mai mare ca cea mentionata mai sus, avand 15.5×18.5 cm. Aceasta poate zbura pe o raza de 80 metri de la telecomanda, avand o autonomie de zbor de 6-8 minute, iar bateria se incarca in 60 minute complet.

Apropo, ea decoleaza printr-o singura aruncare in aer.

Pretul pentru iFly Mini este de 300 lei!

 

A treia si cea mai profesionala dintre drone este iFly Pro, o drona neagra, de dimensiuni mai mari si cu mai multe functii.

Aceasta are 54×54 cm ca dimensiuni, o baterie de 2000 mAh ce ii ofera o autonomie de 9-10 minute de zbor, iar pentru o incarcare completa are nevoie de 2-3 ore.

iFly Pro vine fara camera la pretul de 400 lei, iar pachetul cu drona plus camera HD costa 580 lei. Ce este interesant insa la aceasta drona este faptul ca poate ridica in aer si filma cu o alta camera video sport, pe langa cea dedicata dronei.

Daca ai, spre exemplu un GoPro, il poti atasa dronei si poti filma cu acesta. Deci nu ai nevoie sa cumperi pachetul cu camera inclusa. Eu am, tot de la Evolio, o camera FullHD sport, deci as putea usor sa o atasez dronei.

Ce mai este de mentionat, toate dronele iFly de la Evolio au stabilizare pe 6 axe gyro, functie “Return to Pilot” ce dirijeaza rapid drona catre centrul de comanda, acolo unde este telecomanda. Evolio are si o aplicatie speciala pentru camerele Wi-Fi ca acestea sa poata fi conectate la smartphone-ul tau pentru ca tu sa ai control asupra imaginii si sa inregistrezi in zbor. Aplicatia se numeste Evolio iFly si o gasiti pe Google Play sau App Store.

Cele 3 drone mi se par geniale, extrem de ieftine si foarte bine venite pe piata din Romania. Ma bucur ca Evolio aduce cate ceva nou pe piata mereu si mai ales ca preturile lor nu sunt exagerate. Sper ca voi avea ocazia sa testez macar una dintre drone.

drone-evolio

You may also like...

3 Responses

  1. Ciprian Lospa spune:

    „iFly Pro vine fara camera la pretul de 400 lei, iar pachetul cu drona plus camera HD costa 580 lei. ”
    Asta m-a ajutat, ma duc sa editez articolul pe itcmedia.ro, eu credeam ca e 580 fara camera.

  2. Daniel spune:

    Totuși f mica distanța de zbor la cea mica,ce faci, fugi dupa drona ?

  3. sunt de părere că dronele astea ieftine nu ar trebui să existe, la fel ca orice alt produs de calitate super aiurea de pe piață… decât să-ți cumperi ceva de care nu ești mulțumit mai bine nu mai cumperi deloc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *