Halele metalice – îmbinarea perfectă între modern și eficient

Halele metalice sunt folosite în mai multe domenii decât ne-am putea imagina. Să luăm de exemplu showroom-urile. Câte dintre ele sunt amplasate în construcții din beton și câte au apărut parcă peste noapte în niște construcții metalice moderne, un amestec perfect de finisaje cromate, sticlă și eleganță?

Alegeri avantajoase

De ce aleg o mulțime de firme halele metalice? Pentru că necesarul acut de spațiu nu ne mai permite în zilele noastre să așteptăm luni de zile sau chiar ani până la finalizarea unei construcții din beton pentru un depozit, fabrică, fermă zootehnică sau atelier. Avem nevoie de spațiu aici și acum! Iar Frisomat, firma care proiectează și montează hale metalice din cel mai bun oțel peste tot în țară, poate ridica o astfel de construcție într-un timp record.

O hală pentru afacerea ta

Afacerea ta este unică iar spațiul de care ai nevoie trebuie să se potrivească perfect pe nișa ta de producție, depozitare, dezvoltare ferme agricole sau zootehnice, fabrici sau ateliere. Din acest motiv există 7 variante constructive de hale metalice dar care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor tale. Fie că îți dorești o hală înaltă, una extinsă pe orizontală cu deschidere mare, una semirotundă sau una îngustă și înaltă, vei avea o astfel de construcție în cel mai scurt timp posibil.

Hale pentru ferme

Fermele zootehnice moderne beneficiază din plin de spațiul mare, aerisit, ferit de intemperii și rezistent în timp oferit de niște hale metalice bine construite. Creșterea animalelor n-a fost niciodată mai eficientă, mai igienică și mai plăcută decât în zilele noastre când am învățat o mulțime de lucruri din tehnologie pe care le aplicăm în practică. Fermele de porci, vite sau oi amplasate în hale sunt spațioase, aerisite, ușor de igienizat și perfect adaptate nevoilor de spațiu, hrană și lumină pentru animale.

Hale pentru fabrici

Multe fabrici moderne de pâine, prelucrare a laptelui sau cărnii au spații de lucru amenajate conform principiilor ergonomice, spații create pentru a eficientiza munca și pentru a realiza produse de înaltă calitate în condiții perfecte de igienă și securitate. Halele metalice folosite sunt create special și au pereți și podele rezistente la coroziune, tratate antibacterian, perfect îmbinate pentru a răspunde exigențelor unor domenii de producție cum este industria alimentară.

Hale pentru depozite

Depozitele au nevoie de spații largi, ușor de accesat și organizat, bine ventilate, perfect luminate, uscate și ferite de intemperii. Pentru ca toate aceste condiții să fie îndeplinite, spațiul trebuie să fie prevăzut din start cu pereți izolați, perfect îmbinați, rezistenți, care lasă interiorul să respire. Halele metalice îndeplinesc aceste condiții și sunt folosite cu succes atât ca spații de depozitare cât și ca zone de producție, ateliere, birouri și altele.

Orice afacere care încearcă să se dezvolte într-o piață aglomerată, competitivă și mereu în schimbare are nevoie de spații suficiente, construite în timp record, ușor de mutat, adaptate nevoilor oamenilor care le folosesc și pieței în care se află. E bine să avem soluții rapide, eficiente și în pas cu vremea care să ne propulseze înainte și nu să ne facă probleme mai multe decât avem deja.

You may also like...

1 Response

  1. Rorides spune:

    Avantajul mere este timpul de constructie a unei Hale metalice 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *