Pareri: Allview P8 Energy PRO

You may also like...

9 Responses

 1. Ciprian Lospa spune:

  Cam mult text, nu te puteai limita la mai putin?

  • Robert Calin spune:

   Nu am pornit cu ideea de a scrie asa mult, dar uite ca atat mi-a iesit. Si mai aveam de spus multe, dar na.

  • Ciprian Lospa spune:

   te inteleg, dar o zic din experienta, nu citeste nimeni asa mult. gen http://ciprianlospa.ro/viata-in-spital-2006/

   • Robert Calin spune:

    Când vine vorba de un telefon, o tabletă sau orice gadget mi se pare esențial să găsești cât mai multe detalii în review-uri. Uite, exemplu sunt gadget.ro cu review-urile lor, sunt de două ori mai mari decât articolul ăsta. Eu mai aveam de vorbit multe aici, dar am zis că e prea lung și poate am să scriu altădată când poate am să-l și testez. Chiar dacă ţie sau unuia i se pare mult text, pentru cineva care chiar caută un review bun, e chiar puțin. Te asigur. Nu poți compara un review cu o poveste legată de spitalizare.

 2. nu aș cumpăra Allview nici dacă ar fi la reducere 90%, am cumpărat unul și nu se poate folosi, atât de proaste sunt. Cu Windows 8.1.. Poate sunt astea pe Android mai strălucite

  • Robert Calin spune:

   Nu stiu exact cum sunt/au fost cele cu Windows, de cand am avut primul Nokia Lumia (si singurul) am zis ca nu o sa ma impac niciodata cu sistemul asta de operare asa ca nu m-am atins de nici un alt telefon cu Windows. Dar, in medie, produsele Allview nu sunt proaste, in cel mai rau caz pot fi usor depasite de fluxul nou de pe piata, ele fiind de obicei mid-range.

 3. Marius spune:

  As dori sa stih daca l.a comandat cineva de la digi. Oare ei dau acele extragarantii zi ochelari? La reprezentanta nu au stiut de asa ceva mi.au zis sa.l comand si daca nu.mi place sa.l returnez….voi ztiti ceva?

  • Robert Calin spune:

   Nu stiu exact ce au Digi in oferta, dar e posibil ca pachetul sa fie disponibil doar la comanda online de pe site-ul Allview. Acum tot cu cei de la Digi trebuie sa vorbesti pentru a te informa in legatura cu pachetul lor.

   • marius spune:

    Cei de la digi nu pot sa aleaga nici culoarea care mi-o trimit. Raspunsul lor a fost sa comand si pe urma sa refuz daca nu.mi place….de rasul curcilor.
    Sper sa gasesc raspunsul de la cineva care a facut comanda prin rcs-rds…mersi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *