Profile decorative din polistiren pentru casa ta

Atunci cand ne gandim sa facem o schimbare in ceea ce priveste o locuinta mai veche, primul lucru care ne vine in minte este sa aducem o modificare drastica la nivelul fatadei. Si atunci avem nevoie de structuri decorative care sa ne permita atat o lejeritate a constructiei si a montarii lor dar care ne pot oferi in acelasi timp si un imbold creativ.

Si atunci apelam la profile de polistiren, pe care CoArtCo le poate modela dupa placul clientului si dupa dimensiunile cerute de acesta. De aceea, firma CoArtCo este unica atunci cand vorbim de profile de polistiren.

Acestea sunt usor de transportat, usor de lipit cu ajutorul unui adeziv special si de cele mai multe ori sunt foarte expresive si estetice. De asemenea, putem vorbi de profile decorative din polistiren pentru interior, cu scop decorativ sau practice. Spre exemplu, baghetele din polistiren au rol optic destul de important atunci cand facem referire la o incapere ale carei dimensiuni trebuiesc reduse sau al carei tavan trebuie pus in evidenta.

CoArtCo produce profile din polistiren ce pot indeplini diferite functii: ancadramente, corniste, panouri decorative, toate acestea fiind realizate la comanda in functie de ceea ce va inspira din punct de vedere architectural dar si practic, cu o calitate superioara si un raport de durabilitate marit.

Pentru ca multi clienti nu au arhitecti care sa ii sfatuiasca, CoArtCo va pune la dispozitie mai multe servicii pentru a veni in ajutorul clientului. Printre ele numaram consultanta la santier, serviciu ce presupune indrumarea tehnica si de design facuta de un consultant CoArtCo direct la locul lucrarii, simulare de design de exterior sau interior, serviciu ce presupune crearea unei simulari 3D a casei cu profilele decorative alese de client. Acest serviciu ajuta clientul in vizualizarea din timp a efectului estetic produs de profilele decorative, retusarea lor pentru ca in varianta finala profilele decorative sa fie produse pe baza simularii.

CoArtCo poate recomanda si echipe de constructori specializate pe montajul profilelor decorative pentru un montaj, finisaj si aplicarea tencuielii decorative pastrand standardele de calitate.

Va invit sa ii contactati si impreuna cu echipa CoArtCo sa puneti in practica cele mai frumoase idei de design pentru casa dumneavoastra!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *