Profile Polistiren CoArtCo – Profile Decorative pentru Casa ta!

Pentru pasionatii de lucruri practice am pregatit astazi un subiect foarte interesant si extrem de actual: cum sa iti modifici locuinta cu ajutorul profilelor din polistiren.

Un subiect atractiv, despre care ar fi destul de multe de spus. In ajutor mi-au venit cei de la CoArtCo, o echipa tanara ce se ocupa cu producerea profilelor din polistiren. Pasiunea lor este veche si se trage cumva si dintr-o dorinta de progress si promovare nationala. Produsele oferite de ei sunt confectionate in fabrica proprie si au o calitate superioara. Sunt acoperite cu o rasina ce se adapteaza perfect conditiilor termice din Romania.

Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca ei se ajusteaza foarte mult in functie de preferintele clientului. Pot executa orice model la orice dimensiune, totul depinzand doar de ideile clientului.

Gama lor de profile din polistiren este extrem de larga. Porneste de la simple ancadramente pentru ferestre si se continua cu panouri decorative 3d, elemente spectaculoase de butaforie si basorelief. Si exact cum am mai spus inainte poti veni tu cu o poza si ei iti vor face profilele exact asa cum vrei, pentru ca da, ei fac profile polistiren personalizate.

Daca veti vizita site-ul lor veti afla mai multe despre experienta grupului in acest domeniu. Este o echipa care nu s-a dat in laturi de la nici un tip de proiect,o echipa indrazneata, formata din specialisti in domeniu. Sunt foarte prompti in ceea ce fac, iar produsele lor se pot livra oriunde in tara.

Va recomand sa le faceti o vizita, sa le puneti cat mai multe intrebari si in mod cert veti pleca de acolo cu o alta viziunea asupra a ceea ce inseamna profile din polistiren si cum se folosesc ele.

You may also like...

1 Response

  1. 1 februarie 2016

    […] Profile Polistiren CoArtCo – Profile Decorative pentru Casa ta! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *