SkyRun, editia numarul 3, miscare si nu numai

afis-SkyRunPentru ca si eu am pus cateva kilograme (bune) pe mine in ultima vreme, de cand nu am mai facut atat de multa miscare, am zis ca e momentul oportun sa va transmit o informatie mai mult decat pretioasa: editia a 3-a a evenimentului SkyRun are loc in zilele de 23 si 24 ianuarie la Bucharest SkyTower .

Pe scurt despre eveniment: sunt 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Da, multe cifre. Si scari, avand in vedere conditia mea fizica de acum, care nu prea mai este conditie fizica, si daca ma pui sa urc doua etaje gafai si arunc tot fumul de tigara afara pana la lesin, dar sa nu vorbim despre mine, eu sunt campion la stat jos. Tu insa, nu ar trebui sa-mi iei exemplul, ar trebui sa vii sa ma iei de perciuni si sa urcam in alergare 34 de etaje 4-5 etaje (sa fim seriosi, nu oricine poate).

Si de ce spuneam ca e miscare si nu numai? Pentru ca o data iti faci un bine tie, pentru ca miscarea intr-adevar, face bine oricui, si in al doilea rand 25% din taxele de participare individuale si 50% din cele corporate se doneaza uneia dintre cele 4 cauze umanitare. Da, la inscriere alegi pe cine sa sustii dintre HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania iar un procent din taxa platita merge catre ei. Foarte frumos, zic!

Eu zic ca acest eveniment este un moment oportul pentru ca noi toti sa ne apucam sa facem un pic de miscare. Prin vara care s-a dus foarte repede si eu am ales sa fac ceva miscare, asa ca la job ma duceam zilnic cu bicicleta. Din pacate au venit ploile si mai apoi frigul, dar asta nu a insemnat ca m-am lasat. Cei drept, nu fac cine stie ce miscare, dar in medie merg pe jos mai bine de o ora zilnic, telefonul spunandu-mi ca fac in jur de 10.000 de pasi zilnic. Nu e mult, dar e un bun inceput. Cum este si acest eveniment, un bun inceput si o buna ocazie sa ajutam la randul nostru.

Va las sa descoperiti mai multe detalii vei gasi pe pagina dedicata evenimentului SkyRun – aici. La cat mai multa miscare!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *