Solutie de finantare – Credit cu banii pe loc!

Cum ar fi sa ai posibilitatea sa iti cumperi astazi fix ceea ce iti doreai de mult?

Da, se poate acest lucru datorita celor de la ING Bank. Ei vin cu o simpla propunere: aplici online pentru un credit, te duci in orice sucursala si pleci cu banii. Da, atat de simplu!

Si acum, de ce am decis eu sa va spun acest lucru? Pentru ca stiu cat de greu este sa strangi bani pentru renovarea casei, pentru laptop-ul performant pe care-l doresti de mult, pentru o masina noua si asa mai departe.

Ce e interesant in legatura cu creditul de nevoi personale de la ING este faptul ca poti imprumuta intre 2.000 si 90.000 lei pe o perioada de creditare de la 1 an pana la 5 ani si in acelasi timp sa ai si o dobanda fixa avantajoasa. Dobanda poate fi de 8,95% daca alegi sa iti incasezi salariul la ING (daca deja salariul tau este incasat la ING stii din start care iti va fi dobanda), dar maximul dobanzii este de 11,25%. Si este dobanda fixa pe toata durata creditului, deci nu va trebui sa iti faci probleme ca luna viitoare rata va fi mai mare decat te asteptai tu.

Venitul net minim lunar pentru a putea aplica pentru credit de la ING este de 750 lei, deci este clar ca indiferent de jobul pe care il ai poti aplica usor pentru un credit.

Sa ne gandim un pic cum ar suna asta: vrei sa iti renovezi apartamentul. Aplici online pentru un credit de la ING de 6.000 lei, pe o perioada de 2 ani. Rata lunara pe care o sa o ai este de 273,97 lei. Asta daca iti incasezi salariul la ING, deci beneficiezi de o dobanda de 8,95%p.a. si DAE de 12,39%. Foarte bine zic, nu?

Daca doresti si tu sa iti cumperi tot ce vrei poti aplica online aici pentru un credit de la ING. Si te duci un pic mai tarziu si iti iei banii!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *