Un zambet ca nou cu CrisSmile

Oriunde ma duc aud doar oameni care se tem sa intre intr-o Stomatologie, sincer sa fiu nu imi dau seama de unde a aparut aceasta teama de medicii stomatologi. Efectiv ei nu fac altceva decat sa isi faca meseria si sa ajute pacientii. Desigur nu toti sunt la fel ca cei de la Cris Smile, dar astfel de detalii pot fi mereu diferite.

Eu stiu ca am colaborat cu acest cabinet stomatologic, iar rezultatul final mi-a depasit asteptarile. Am optat pentru un implant dentar realizat de catre echipa lor de medici. Pot recunoaste ca imi era un pic teama de o astfel de procedura, dar cu toate acestea nu mai puteam sta cu atatia dinti lipsa in gura, eram mereu incomodat.

Caderea unui dinte din fata m-a facut sa iau aceasta decizie si nu m-a mai interest pretul pe care trebuia sa il platesc, voiam doar sa am din nou zambetul de dinainte si sa nu mai imi fie rusine cu dintii mei.

Am avut insa parte de mai mult decat atat, am reusit sa leg prietenii de durata si sa ma acomodez cu unul dintre cele mai bine dotate cabinet din tara. Era ca un vis devenit realitate.

După ce toate procedurile au fost realizate eu aveam din nou dantura mea mult iubită și puteam zâmbi fără să îmi fie teamă că cineva va râde de mine. Nu mi-a venit să cred că după o perioadă atât de lungă de timp o clinica stomatologică îmi va aduce din nou zâmbetul pe buze.

Dacă și voi sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic foarte bun vă invit să vizitați Cris Smile și să vă bucurați de serviciile lor. Vă garantez că nu veți mai renunța la ei și că veți veni de drag la următoarele controale stomatologice.

You may also like...

1 Response

  1. Diana spune:

    Foarte bun articol, multumesc pentru informatie; este esential sa putem pasi intr-un cabinet fara sa fim ingroziti de ce urmeaza, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *