UniCredit aduce pentru a treia oară în România Trofeul UEFA Champions League

UniCredit aduce Trofeul UEFA Champions League pentru a treia oara in Romania. Trofeul va ajunge la Iasi, Bacau si Bucuresti intre 13 si 18 septembrie.

Pentru fanii fotbalului din tara, aceasta este o ocazie unica de a vedea „in carne si oase” cel mai ravnit trofeu la nivel international. Iar UniCredit iti garanteaza o experienta cel putin inedita in acest an.

In primul rand, trofeul va ajunge in Romania dupa urmatorul program:

  1. Iasi: 13 septembrie (Piata Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1, in fața Palatului Culturii)
  2. Bacău: 14 septembrie (Calea Republicii, numărul 185, în parcarea magazinului Dedeman)
  3. București: 17 septembrie (Piața George Enescu) și 18 septembrie (Băneasa Shopping City)

Dupa cum reiese din comunicatul de presa al celor de la UniCredit, in acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roti, un spatiu de distractie si excelenta sportiva pe doua etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual impotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alaturi de marele Trofeu.

Tot din comunicatul de presa aflam si ca anul acesta, Trophy Tour ii are aproape pe fostul jucator international francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit si pe legenda fotbalului romanesc, Miodrag Belodedici, in calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe in orasele in care va ajunge Trofeul, in prima parte a evenimentelor publice.

Ce mi se pare interesant este faptul ca Romania este, anul acesta, prima tara in care trofeul UEFA Champions League. Deci avem prioritate la selfie cu trofeul!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *